Uutiset

Joonas Heikkisen Jeppe Niilonpoika ensimmäistä kertaa synnyinkaupunkinsa näyttämöllä

Tampereen Työväen Teatterissa nähdään lauantaina ensi-illassa tanskalainen klassikko Jeppe Niilonpoika. Pääroolissa nähdään Tampereella syntynyt, mutta Tukholmassa kasvanut Joonas Heikkinen, joka vieraili keskiviikkona FUN Tampereen aamussa.

Joonas Heikkisen Jeppe Niilonpoika ensimmäistä kertaa synnyinkaupunkinsa näyttämöllä

Jeppe Niilonpoika on Ludvig Holbergin suosittu kansankomedia, jossa nimihenkilö heitetään kesken kaiken vallan ytimeen. Kun Jeppe, jälleen kerran korkin päälle astuttuaan, herääkin paronina, herrana ja valtiaana nousee kysymys: mitä kaikkea itsevaltiaana voikaan tehdä? Ja minkälainen on laskuhumala, kun aamu paljastaa juhlan jäljet ja paroni muuttuu takaisin talonpojaksi? 

Joonas Heikkinen aamuvieraana 22.1.