Uutiset

Juvenes Oy on Vuoden Työnantaja

Juveneksen varatoimitusjohtaja Ritva Hietala (vas.) ja Tammerkosken Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Taru Puukko.

Henkilöstö- ja opiskelijaravintoloita pitävä Juvenes Oy on Pirkanmaan vuoden Työnantaja 2019. Juveneksen henkilöstöjohtaja, varatoimitusjohtaja Ritva Hietala ja kisajärjestäjän edustaja Taru Puukko kertoivat heti tuoreeltaan voittotunnelmista.

Juvenes Oy on Vuoden Työnantaja

Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2019 on Juvenes Oy, jonka toimialaa ovat mm. henkilöstö- ja opiskelijaravintolapalvelut. Perusteluissa korostettiin muun muassa yrityksen modernia johtamista, joka korostaa henkilöstön roolia yrityksen toiminnassa ja kehittämisessä.

Vuoden Työnantaja -kilpailuun pääsee mukaan ilmiantojen perusteella. Tällä kertaa ilmiantoja tehtiin yhteensä yli 30 yrityksestä, joista loppukilpailuun selvisi kymmenen. Lopullisen voittajan valitsi raati, jossa oli mukana mm. aiempien vuosien voittajia, sekä alueen elinkeinoelämän edustajia.

Vuodesta 1983 alkaen pidetyn kilpailun järjestää Tammerkosken Nuorkauppakamari. 

Ritva Hietala ja Taru Puukko FUN Tampereen haastattelussa 15.1.