Uutiset

Poliisi kaipaa vihjeitä Takahuhdin automurroista

Takahuhdissa paljastui viime yönä useita automurtoja, missä varkaiden matkaa lähti mm. kojelautakamera, navigaattori ja työkaluja. Kaikki tapauksiin liittyvät havainnot tulee ilmoittaa poliisille puhelimitse.

Poliisi kaipaa vihjeitä Takahuhdin automurroista

Poliisin tietoon tuli tiistaina puolenyön jälkeen useampi automurto Tampereen Takahuhdin alueelta. Ajoneuvoissa oli pengottu paikkoja ja anastettu erilaista irtainta omaisuutta. Varkaan matkaan lähti mm. kojelautakamera, taskulamppu, aurinkolasit, navigaattori, työkaluja ja nahkahanskat.

Poliisipartio suoritti rikospaikkatutkinnan ja kirjasi rikosilmoituksen varkaudesta. Rikoksesta epäiltyä henkilöä ei tavattu, mutta tutkinnassa edistyttiin jo yön aikana.

Vihjeitä ja havaintoja Takahuhti-Hakametsä-Ristinarkku-alueella liikkuneesta epäillystä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.