Uutiset

Tampereelta anastettiin kevari, Parkanosta Mersu

Rusthollinkadulta varastettiin varhain perjantaiaamuna kevytmoottoripyörä. Parkanossa puolestaan rattijuoppo otti eilisiltana ajoonsa Mersun ilman lupaa. Autonomistajan tuttu pääsi sattumalta autovarkaan jäljille ja tämä päätyi poliisin huomaan.

Tampereelta anastettiin kevari, Parkanosta Mersu

Parkanon Shellin pihasta anastettiin torstai-iltana Mercedes-Benz -merkkinen henkilöauto. Auton omistajan tuttu ilmoitti pari tuntia myöhemmin hätäkeskukseen nähneensä kyseisen auton Parkanontiellä Mäntypirtin kohdalla ja seurasi tätä Aureentielle. Auton pysähdyttyä sen kuljettajan paikalta nousi nainen, joka joi olutta ja oli varustautunut kääntöveitsellä. Ilmoittaja sai otettua auton avaimet virtalukosta.

Paikalle saapunut poliisipartio otti kiinni sekavan oloisen naisen, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat, lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Varhain perjantaiaamuna poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Tampereelta Rusthollinkatu 15:n pihasta on varastettu kevytmoottoripyörä Yamaha DT, jonka rekisterinumero on 88-FGS.