Uutiset

Tampereellakin juhlistetaan Pekka Myllykoskea

Marko Aho on levyttänyt Pekka Myllykosken kanssa mm. Jytäjemmarit ja Dortmunder -yhtyeiden kanssa.

Freud, Marx, Engels & Jung -yhtyeen solisti Pekka Myllykoski olisi täyttänyt tänään 60 vuotta. Myllykosken kanssa paljon soittanut Marko Aho kävi kertomassa juhlallisuuksista, joita pidetään myös Tampereella.

Tampereellakin juhlistetaan Pekka Myllykoskea

Pekka Myllykosken (1959-2017) syntymästä tulee kuluneeksi 60 vuotta 13.12.

Pidetyn tekstinikkarin ja laulajan ystävät muistelevat edesmennyttä FME&J -solistia syntymäpäivänä Helsingissä ja sunnuntaina 15.12. klo 18 alkaen Tampereella Vastavirta-klubilla. Molempina iltoina lavalla nähdään iso liuta Myllykosken kanssa soittaneita muusikoita. 

Pekka Myllykoski menehtyi syöpään 57-vuotiaana 22.4.2017.
 

Marko Aho vieraana 13.12.