Uutiset

Ilves ja Tappara mukana uudessa raitiotien viestintätiimissä - kilpailevien seurojen markkinointiyhteistyö lisääntynyt

Ilveksen Sami Ahmavuo ja Tapparan Aki Holma.

Tampere Tunnetuksi ry yhdessä Hatanpään valtatien alueen yrittäjien, Raitiotieallianssin, Viiden Tähden Keskusta -kehitysohjelman ja monen muun toimijan kanssa panostaa yhteistyöviestintään, kun Hatanpään valtatien raitiotieosuuden rakentaminen alkaa loppiaisen jälkeen.

Ilves ja Tappara mukana uudessa raitiotien viestintätiimissä - kilpailevien seurojen markkinointiyhteistyö lisääntynyt

Tampere Tunnetuksi ry yhdessä Hatanpään valtatien alueen yrittäjien, Raitiotieallianssin, Viiden Tähden Keskusta -kehitysohjelman ja monen muun toimijan kanssa panostaa yhteistyöviestintään, kun Hatanpään valtatien raitiotieosuuden rakentaminen alkaa loppiaisen jälkeen.

Mukana uudessa viestintätiimissä ovat myös vuonna 2021 keskustaan uuteen Kannen areenaan muuttavat Ilves ja Tappara. Ilves-Hockey Oy:n myyntipäällikko Sami Ahmavuo ja Tamhockey Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma kertovat viestintäyhteistyöstä.

Sami Ahmavuo ja Aki Holma haastattelussa: (Toim. Valtteri Kujansuu)