Uutiset

Kangasala-talon kulttuuritarjonta jatkossakin laajaa

Pian viisi vuotta toimineen Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa talon kuulumisia ja valotti myös tulevaa ohjelmaa.

Kangasala-talon kulttuuritarjonta jatkossakin laajaa

Kevätkauden musiikkinimiä Kangasala-talossa ovat muiden muassa Beethovenin pianosonaatteja soittava huippumuusikko Olli Mustonen, tangokonserttiparit Essi Luttinen ja Martin Alvarado sekä Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen, Joonas Widenius Trio, Anna Inginmaa, Diandra, Pelle Miljoona Rockers ja Costello Hautamäki. Helmikuussa Suomalainen Barokkiorkesteri esittää Rakkauden puutarha -barokkioopperan. Jäitä sulatellessa on Tampere Filharmonian muusikoista koostuvan The Dumb Stuff Bandin konsertti solisteina Johanna Försti ja Mikko Leppilampi.

Teatterinimiä ovat puolestaan Seela Sella Ihan Seelana -esityksellään ja stand up -koomikot Mikko Vaismaa ja Anitta Ahonen. Musiikkipitoista teatteria edustavat Sydän puhdasta kultaa, jossa on mukana maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, sekä musiikkinäytelmä tangosäveltäjä Unto Monosen elämästä. Puhetta ja musiikkia ihmisyydestä kuullaan Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen Kosketus-kiertueen esityksessä.

Jussi Nikkilän ohjaama Jules Vernen klassikko Maailman ympäri 80 päivässä on ratkiriemukas ja vauhdikas tämän päivän tulkinta Phileas Foggin ja kumppaneiden seikkailusta.

Uusi Tammitorstait valkokankaalla -sarja käynnistää kevätkauden tuomalla K-Kinoon filmatisoinnit Tshaikovskin musiikkiin pohjautuvasta Pähkinänsärkijä-baletista ja William Shakespearen näytelmästä Talvinen tarina Judi Denchin tähdittämänä sekä impressionismin mestarin Claude Monet´n elämästä ja taiteesta kertovan elokuvan Monet´n lumpeet.

Loppukeväästä salin täyttävät kotipaikkakunnallaan Silvennoinen, Försti, Hela & Band ja Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering -festivaali.
 

Timo Kotilainen aamuvieraana 14.11.