Uutiset

Särkänniemi luopuu Half Pipe -laitteesta

Särkänniemi luopuu yhdestä hurjimmista laitteistaan, kun Half Pipe poistuu ensi kesäksi. Syyksi luetellaan mm. vaikea sijainti ja vähäinen suosio. Kuuntele Särkänniemen kehitysjohtajan Ville Aarresuon mietteet.

Särkänniemi luopuu Half Pipe -laitteesta

Särkänniemessä Koiramäen vieressä vuodesta 2003 asiakkaita pyörittänyt Half Pipe -ratalaite poistuu Särkänniemen laitevalikoimasta ympäröivän alueen tulevaisuudensuunnitelmien vuoksi. Half Pipe puretaan myyntiä varten loppusyksyn 2019 aikana.

Laitteen siirtoa toiseen paikkaan Särkänniemen sisällä harkittiin, mutta lopulta Särkänniemi päätti luopua laitteesta. Ensi kesänä Särkänniemeen ei ole tulossa suuria laiteuudistuksia.

Half Pipe oli kesän 2003 uutuuslaite, eli se ehti olla käytössä Särkänniemessä 17 kesän ajan. Laitteen valmistaja on Intamin, joka on valmistanut myös Tornado-vuoristoradan. Half Pipen pituusraja oli 140 cm.
 

Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo haastattelussa (Toim. Valtteri Makkonen)