Uutiset

Ilves taistelee mitalista päätöskierroksella

Tatu Miettunen astuu Mika Hilanderin luovuttamiin saappaisiin.

Hyvän Veikkausliigakauden pelanneen Ilveksen kausi päättyy lauantaina. Joukkueen luottotoppari Tatu Miettunen kävi vieraanamme summaamassa päättyvää kautta. Cup-mestari Ilveksellä on vielä mahdollisuus pronssimitaliin.

Ilves taistelee mitalista päätöskierroksella

Veikkausliigan mestaruussarjan päätöskierros pelataan lauantaina. Tuolloin Tammelaan Ilveksen vieraaksi saapuu HJK. Ilves on sarjassa neljäntenä tasapisteissä kolmantena olevan FC Hongan kanssa. Hongan maaliero ennen lauantaita on +9, kun se Ilveksellä on +8. Honka kohtaa samaan aikaan IFK Mariehamnin.

Ilveksen ja HJK:n ottelusta kuullaan suora selostus FUN Tampereen taajuudella. Jalkapallolähetyksemme käynnistyy lauantaina klo 14.30 ja itse ottelu klo 15.

Tatu Miettunen aamuvieraana 16.10.