Uutiset

Mansen naisille kovia vahvistuksia

Neljänneksi päättyneellä naisten Superpesiskaudella sijoittunut Manse PP vahvistuu Virpi Hukalla ja Emma Sallisella. Lisäksi seura on solminut tukun jatkosopimuksia.

Mansen naisille kovia vahvistuksia

Manse PP julkaisi perjantaina tukun uusia sopimuksia koskien naisten Superpesis-joukkuetta. Virpi Hukka ja Emma Sallinen liittyvät Jyväskylä Kirittäristä Manse PP:n vahvuuteen.

Tuplamestari Jyväskylän Kirittäristä saapuvat Sallinen ja Hukka tuovat Manseen kokemusta, taitoa, nopeutta ja voittamisen kulttuuria. Hukka on kolminkertainen Suomen Mestari (16, 18, 19) ja Sallinen kaksinkertainen (18, 19). Hukka on myös Vuoden naispelaaja 2018, kärkilyöntitilaston voittaja 2012 sekä etenijätilaston voittaja vuosina 2014, 2015, 2016, 2018 ja 2019. Sallisen meriittilistalta löytyy pudotuspelien arvokkaimman pelaajan titteli syksyltä 2018. Emma Sallisen sisko, Senni Sallinen pelaa jo entuudestan Manse PP:n riveissä ja Emma painottikin haastattelussa, että tämä oli yksi merkittävä tekijä.

Manse PP teki siis myös tukun jatkosopimuksia viime kauden tärkeiden pelaajiensa kanssa. Itä-Lännessä loistaneet Ida Lähde ja Henna Peltokangas tuovat tärkeää osaamista kärjen pelaamiseen. Lähteen ja Peltokankaan ohella Ala-Lipastin ja Pehrmanin sopimukset ovat tärkeitä palasia ulkopeliin. Nuori, vasta 20-vuotias Henna Suominen ylsi jo viime kaudella lyöjätilastossa korkealle, ollen 8. tehoilla 0+44.

Jatkosopimuksen teki myös viime kaudella ensimmäistä kertaa Tampereella 2 pelinjohtajana toiminut Sampo Nieminen. Kaikki tänään julkaistut sopimukset ovat kestoltaan yhden kauden. Tämän lisäksi kaksi nuorta pelaajaa nostetaan junioripolulta mukaan edustuksen rinkiin. He ovat Johanna Moisander (Manse PP) sekä Aurora Frantsila (Hämeenkyrön Räpsä).

Fun Tampereen pesiskeisari Jani Saari kommentoi Mansen tilannetta Mansen Parhaassa Perjantaissa 27.9.