Uutiset

Mestaruusviiri tänään kattoon, Classic suosikkina myös uuteen kauteen

Salibandyliigaa viime vuodet hallinnut Tampereen Classic aloittaa tänään uuden liigakauden. Nico Salo vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa alkavan kauden tavoitteista.

Mestaruusviiri tänään kattoon, Classic suosikkina myös uuteen kauteen

Hallitseva mestari Classic avaa tänään Salibandyliigan omalta osaltaan, kun avauskierroksen päättävä Classic - Indians pelataan Tampere Areenalla. Ottelu alkaa juhlallisuuksilla, kun viime kauden mestarien kunniaksi nostetaan mestaruusviiri areenan kattoon.

Nico Salo oli viime kaudella voittamassa paitsi Suomen mestaruutta, myös Suomen Cupia, Champions Cupia ja jopa maailmanmestaruutta. Salon mukaan nälkää voittamiseen riittää kuitenkin yhä. Tällä kaudella MM-kisoja ei pelata, mutta muut pystit siintävät jälleen tamperelaisjoukkueen silmissä.

Salibandyliigan avauskierroksen kamppailu Classic - Indians alkaa Tampere Areenalla maanantaina klo 18.30.

Nico Salo aamuvieraana 23.9.