Futis

Ari Hjelm odottaa Ilveksen lähtevän hakemaan vain voittoja

Ari "Zico" Hjelm oli sankari vuonna 1983, kun Ilves viimeksi voitti mestaruuden Mestaruussarjassa. Hjelm odottaa, että Ilves ei lähde hakemaan tasapelejä, vaan lähtee voittamaan jokaista ottelua. Kuuntele haastattelu alta.

Ari Hjelm odottaa Ilveksen lähtevän hakemaan vain voittoja

Ilves on voittanut ainoan mestaruuden kotoisessa jalkapallosarjassa vuonna 1983. Silloin joukkueen suuri sankari oli Ari "Zico" Hjelm. Nyt 36-vuotta myöhemmin Ilves pelaa mestaruussarjaa, ja on yksi ennakkosuosikeista voittamaan mestaruuden.

Ilves on varmistanut jo europaikan, kun voitti Suomen Cupin aiemmin kaudella. Nyt suurimpana panoksena on voittaa mestaruussarja, joka takaisi Ilvekselle Mestarien liigan karsintapaikan.

Kuuntele Hjelmin ajatukset loppukaudesta, sekä muistoista 36-vuoden takaa.

Ari Hjelmin haastattelu (Toim. Valtteri Makkonen)