Uutiset

1000 liigaottelua tuominneen Timo Favorinin tarina julki tällä viikolla

Ennätykselliset 1000 liigaottelua viheltänyt Timo Favorin lopetti yli 20-vuotisen uransa viime kaudella. Tällä viikolla kauppoihin ilmestyy Linda Huhtisen kirjoittama kirja, jossa selvitetään, minkälainen mies vakavan ilmeen takaa löytyy.

1000 liigaottelua tuominneen Timo Favorinin tarina julki tällä viikolla

Linda Huhtisen kirjoittama Tuomari kertoo Timo Favorinin tarinan. Kaukaloiden kivikasvo paljastaa teoksessa mm. taustat legendaarisesta kohtaamisesta Jukka Rautakorven kanssa, joka tuotti Tappara-valmentajalle viiden ottelun toimitsijakiellon. 

Kirja ottaa selvää, millainen ihminen ryhtyy kaiken kiekkokansan silmatikuksi, päätuomariksi. Pitkän uran paitsi tuomarina, myös opettajana tehnyt Timo Favorin tarkastelee kirjassa myös yhteiskuntaa ja koulujärjestelmää.

Ja sen kuuluisan haudanvakavan ilmeen takaa löytyy myös hauskoja juttuja niin kiekkokaukaloista, kuin niiden ulkopuoleltakin.
 

Timo Favorin ja Linda Huhtinen aamuvieraana 10.9.