Uutiset

Tampereella liikkeellä leikkirahaa

Poliisille on toimitettu vajaa 10 kappaletta 20 euron leikkirahaseteleitä, joilla on maksettu tai yritetty maksaa tuotteita kaupoissa ja kioskeissa. Seteleissä lukee "movie money", ja "This is not legal, it is to be used for motion props".

Tampereella liikkeellä leikkirahaa

Poliisi tutkii tapauksia nimikkeellä väärän rahan käyttö. Lisäksi kesän aikana poliisille on toimitettu neljä 100 euron seteliä, joissa on kyrillisin kirjaimin venäjänkielinen teksti, ettei kyseinen raha ole laillinen maksuväline. Poliisille on toimitettu myös muutama 50 euron seteli, jossa on kiinankielinen teksti.

Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen seteleillä maksettaessa ja niitä vastaanotettaessa. Setelien aitous tulee aina tarkastaa.

 

Rikoskomisario Jussi Pilviön haastattelu (Toim. Valtteri Kujansuu)