Uutiset

Manse PP valmis Superpesikseen

Manse PP:n edustuksen puheenjohtaja Matti Helimo summasi miesten Superpesisnousun merkitystä seuralle. Mansen taloustilanne on ollut haastava, mutta Helimon mukaan hallinnassa. Mansen naiset jatkavat sunnuntaina alkavissa puolivälierissä.

Manse PP valmis Superpesikseen

Manse PP varmisti sunnuntaina nousunsa miesten Superpesikseen, vaikka runkosarjaa on pelaamatta vielä kolme ottelua. Manse on edellisen kerran nähty miesten pääsarjassa vuonna 1991.

Naiset jatkavat yhä kauttaan Superpesiksessä. Runkosarja päättyy keskiviikkona, kun Manse saa vieraakseen Porin Pesäkarhut. Asetelmat ovat jo selvät ennen päätöskierrosta, viidenneksi sijoittuva Manse saa puolivälierissä vastaansa neljänneksi sijoittuvan Seinäjoen Maila-Jussit. Välieriin pääsee kolmella voitolla.

Matti Helimo aamuvieraana 6.8.