Uutiset

Uudet opiskelijat ovat löytäneet asuntoja hyvin Tampereelta

Korkeakouluopinnot alkavat elo- ja syyskuussa ja opiskelijoita tulee ympäri Suomea Tampereelle. Heille asuntoja on löytynyt hyvin, kertoo TOAS:n palvelujohtaja Piia Ylimäki.

Uudet opiskelijat ovat löytäneet asuntoja hyvin Tampereelta

Tampereen opiskelija-asunto säätiön palvelujohtaja Piia Ylimäki kertoo, että yksiöt ovat suosituimpia ja siksi niitä joutuukin jonottamaan puolisen vuotta. Soluasuntoja on helpompi saada ja niitä onkin enemmän tarjolla. Asuntohakemus kannattaakin jättää heti, kun opiskelupaikka paikka varmistuu.

Toisen asteen uudet opiskelijat aloittavat Tredussa opintonsa pääsääntöisesti keskiviikkona 7.8.2019 klo 9. Jatkavat opiskelijat aloittavat opintonsa  elokuussa toimipisteiden omien aikataulujen mukaan pääsääntöisesti torstaina 8.8.2019 klo 9 alkaen. Korkeakoulut alkavat vaihtelevasti elo-syyskuussa.
 

TOAS:n palvelujohtaja Piia Ylimäen haastattelu (Toim. Riku-Petteri Vainio)