Uutiset

Juhlavuottaan viettävän Tammerfestin liput myyvät ennätysvauhtia

Tammerfestin promoottori Timo Isomäki ja Eppu Normaali -kitaristi Juha Torvinen vierailivat FUN Tampereen aamussa kertomassa festarikokemuksia ja -odotuksia. 25-vuotisjuhlaansa viettävä festivaali myytäneen loppuun jo ennakosta, kertoi Isomäki.

Juhlavuottaan viettävän Tammerfestin liput myyvät ennätysvauhtia

Tammerfestiä vietetään tänä vuotta 25. kertaa. Ennakkomyynti on ollut vilkasta ja Ratinanniemen festivaalipuiston liput on myyty jo lähes kaikki. Jäljellä on enää päivälippuja torstaille, jolloin Ratinassa esiintyvät mm. Kolmas Nainen, JVG ja The Cardigans.

Juha Torvinen kertoi haastattelussa Eppu Normaalin kuulumisia. Bändistä julkaistaan lokakuussa kirja, joka koostuu bändin hovikuvaaja Harri Hinkan valokuvista ja Torvisen kirjoittamista teksteistä. Parhaillaan Epuilla on käynnissä varsin vilkas keikkakesä. Ratinassa Eput nähdään perjantaina.

Juha Torvinen ja Timo Isomäki aamuvieraana 16.7.