Futis

Maalihanat aukesivat Tammelassa kunnolla, Ala-Myllymäelle hattutemppu

Lauri Ala-Myllymäki oli Tammelan illassa erikoistilanteiden erikoismies iskemällä kolme erikoistilanne maalia. Neljä maalia yhteen otteluun paransi rutkasti Ilveksen tehtyjen maalien saraketta, nostaen sen 13 osumaan.

Maalihanat aukesivat Tammelassa kunnolla, Ala-Myllymäelle hattutemppu

Ilves sai heti ottelun alussa shokkihoitoa, kun vierasjoukkue KPV teki heti 12 minuutilla avausmaalin. Maalintekijänä toimi Kokkolalaisten Simo Roiha kauden toisella osumallaan. Seitsemän minuuttia myöhemmin Ilveksen paras maalintekijä Lauri Ala-Myllymäki iski kauden kolmannen osuman vapaapotkusta ja tasoitti ottelun. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei enempää osumia nähty. Vain yksi varoitus, jonka otti KPV:n Juri Kinnunen.

Toinen puoliaika alkoi Ilveksen osalta katastrofaalisesti, kun Joni Mäkelä teki 47 minuutilla johto-osuman. Ilves ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan sen sijaan iski kolme maalia putkeen. Niistä ensimmäisestä vastasi illan toisellaan Lauri Ala-Myllymäki pilkulta kaksi minuuttia KPV:n maalin jälkeen. Ilari Mettälä vastasi seuraavasta maalista neljä minuuttia myöhemmin. Lauri Ala-Myllymäki iski hattutempun täyteen illan toisella vapaapotku maalillaan 74 minuutilla, jonka voi laittaa KPV vahti Teppo Marttisen piikkiin. Enempää osumia ei nähty.

Tammelassa tunnelmaa riitti ja yleisöä oli 4882 katsojaa.

Ilari Mettälän haastattelu ottelun jälkeen (Toim. Jani Saari)