Uutiset

Heikki Hela tulkitsee Miljoonasadetta Viikinsaaren kesäteatterin uutuudessa "506 ikkunaa"

Keskiviikon aamuvieraana kävi Heikki Hela, joka näyttelee Viikinsaaren kesäteatterissa Heikki Salon käsikirjoittamassa uudessa musiikkikomediassa "506 ikkunaa." Puhetta oli myös Kummelista ja bändikeikoista.

Heikki Hela tulkitsee Miljoonasadetta Viikinsaaren kesäteatterin uutuudessa "506 ikkunaa"

Heikki Hela vieraili keskiviikkona FUN Tampereen aamussa Valtteri Kujansuun haastattelussa.

Hela nähdään kesän aikana Viikinsaaren kesäteatterissa uudessa Heikki Salon käsikirjoittamassa musiikkikomediasssa "506 ikkunaa." Lisäksi mies keikkailee ainakin Silvennoinen, Försti, Hela Bandin kanssa.

Ensi-iltansa 13.6. saavassa näytelmässä kuullaan paljon Miljoonasade-yhtyeen musiikkia ja rooleissa nähdään Helan lisäksi mm. Sanni Haahdenmaa, Krista Putkonen-Örn, Saska Pulkkinen, Janne Kallioniemi ja Birgitta Putkonen.

Hela näyttelee Anselmin roolia heinäkuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen roolin ottaa hoitaakseen Sami Hintsanen.

Helan kanssa puhuttiin myös Kummeli-ryhmän tulevaisuudesta. 

Heikki Hela haastattelussa 12.6.