Uutiset

Ratinassa viikonloppuna huippuluokan BBQ-kilpailu: "Suomessa grillistä on tullut keittiön jatke"

Riku Naskali ja Marko Suksi toivat KCBS BBQ-kilpailun Tampereelle.

Ratinanniemessä järjestetään 15.-16.6. Suomen enimmäinen Kansas City Barbeque Societyn virallinen Master Series osakilpailu. Kisan järjestäjät Poppamies Oy:n Marko Suksi ja Smoking Finns -joukkueen Riku Naskali kävivät kertomassa tapahtumasta.

Ratinassa viikonloppuna huippuluokan BBQ-kilpailu: "Suomessa grillistä on tullut keittiön jatke"

Poppamies Oy:n Senior Emperor Marko Suksi ja menestyneen Smoking Finns -BBQ-joukkueen Riku Naskali kävivät tiistain aamulähetyksessä kertomassa Ratinanniemessä tulevana viikonloppuna järjestettävästä Suomen ensimmäisestä Kansas City Barbeque Societyn virallisesta Master Series osakilpailusta.

Kilpailun voittaja lähtee kisaamaan BBQ:n MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Samalla kilpailussa ratkeaa myös Suomen virallinen BBQ-mestari.

FUN Tampereen lähetyksessä kerrottiin ensimmäistä kertaa julkisesti, mitkä ovat kilpailun valinnaiset lisäsarjat: Tampereella kisataan lihojen grillaamisen ohella myös Poppamies- sekä Vegem-sarjoissa, paljastivat Naskali ja Suksi Suomen kilpailun erityispiirteistä.

Tapahtumaa järjestävät herrat kertoivat kilpailun kulusta sekä katsojille maksuttoman tapahtuman muusta tarjonnasta. Ammattilaisten vinkit aloittelevalle hiiligrillin käyttäjälle kuultiin myös. 

Riku Naskali ja Marko Suksi haastattelussa: