Uutiset

Voi Veljet! Jukat Leisti ja Puotila Komediateatterin farssitähtinä

Jukka Puotila ja Jukka Leisti nähdään jälleen yhdessä näyttämöllä.

Tampereen Komediateatterin Kesäteatterissa saa lauantaina 8.6. ensi-iltansa Ray ja Michael Cooneyn farssi Voi veljet! Kesän näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Jukka Leisti, Jukka Puotila ja Tommi Raitolehto.

Voi Veljet! Jukat Leisti ja Puotila Komediateatterin farssitähtinä

Tampereen Komediateatterin Kesäteatterissa saa lauantaina 8.6. ensi-iltansa Ray ja Michael Cooneyn farssi Voi veljet! (Tom, Dick & Harry).

Veljeskaartin roolit hoitaa kolmikko Jukka Leisti, Jukka Puotila ja Tommi Raitolehto. Heidän rinnallaan nähdään Petra Karjalainen, Mari Turunen, Aku Sajakorpi, Vesa Kietäväinen, Esa Anttila ja Susanna Kaukonen.

– Toteutamme taatusti tuhansien teatteriystävien toiveen saada Jukat Puotila ja Leisti vielä kerran yhdessä lavalle, kertoo esityksen ohjaaja Panu Raipia.

Muun muassa koomikkoina tunnetuiksi tulleiden Leistin ja Puotilan edellinen yhteinen farssikesä löytyy kymmenen vuoden takaa. 2000-luvun alussa he näyttelivät yhdessä kaikkiaan viitenä kesänä Tampereen Komediateatterissa.

Esityksen lavastuksen on suunnitellut Panu Raipia. Puvut on suunnitellut Elina Vättö. Voi veljet! -esitykset jatkuvat katetussa katsomossa 10.8. saakka.  

Jukat Leisti ja Puotila haastattelussa (toim. Ilkka Lahti)