Uutiset

Popeda-rumpalin ura alkoi rahapelivoitosta

Popedan rumpali Lacu Lahtinen vieraili Mansen Parhaassa Perjantaissa kertomassa mm. uudesta bändistään Transworld Identitystä. Lacu kertoi myös tarinoita uransa vaiheista aina alkuajoista Colmen Cowboyn kautta Hanoi Rocksiin.

Popeda-rumpalin ura alkoi rahapelivoitosta

Popedan rumpali Lacu Lahtinen vieraili Mansen Parhaassa Perjantaissa kertomassa mm. uudesta bändistään Transworld Identitystä, joka julkaisi tänään uuden singlen I'm Such a Liar.

Lacu kertoi Valtteri Kujansuun ja Kimmo Hoivassillan haastattelussa tarinoita uransa vaiheista aina sen alkuajoista Colmen Cowboyn kautta Hanoi Rocksiin. Esiin tuli myös pikkurumpalin alkuaikojen innostus, joka johti ensimmäisten  rumpujen hankkimiseen isäpuolen veikkausvoiton tuomilla rahoilla.

Lahtisen ura jatkuu tietysti myös Popedassa. Manserockin kulmakiven keikkakesä alkaa viikon kuluttua. 

Lacu Lahtinen Mansen Parhaassa Perjantaissa 31.5.