Uutiset

Leijonia juhlitaan Keskustorilla

Bussit ajavat poikkeusreittejä klo 16.40 alkaen

Jääkiekon maailmanmestareiden kunniaksi järjestetään kansanjuhla Frenckellin aukiolla klo 18 alkaen. Vastaava tuottaja Saara Saarteinen kertoi juhlaohjelmasta FUN Tampereen haastattelussa.

Leijonia juhlitaan Keskustorilla

 Tampereella juhlitaan tänään jääkiekon maailmanmestareita. Keskustorin juhlassa on mukana ennakkotietojen mukaan 19 Leijonamiehistön pelaajaa. Esiintymässä nähdään muun muassa Pate Mustajärvi, Jonne Aaron ja Waltteri Torikka.

Kansanjuhla alkaa Frenckellin aukiolla klo 18.

Tapahtuma siirtää myös joukkoliikenteen bussit poikkeusreiteille jo klo 16.40 alkaen. Aleksis Kiven katu on suljettu liikenteeltä, joten sitä tavallisesti liikennöivät linjat ajavat länteen Tampereen valtatien tai Satakunnankadun kautta. Hämeenpuistosta Keskustorille ajetaan Hämeenkatua. Kaikki poikkeusreittien varrella olevat pysäkit ovat linjojen käytössä.

Saara Saarteinen kertoo kansanjuhlasta