Futis

Ilveksen nollaputki päättyi, mutta tappioton putki jatkuu edelleen

Ilves pääsi vihdoin pelaamaan Tammelan stadionille ja pelasi 1-1 tasapelin Fc Honkaa vastaan. Ilveksen ainokaisen teki ulkomaalaisvahvistus Jair Tavares Silva.

Ilveksen nollaputki päättyi, mutta tappioton putki jatkuu edelleen

Ilves aloitti vahvasti ottelun ja hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia, mutta avauspuolisko oli maaliton. Ilveksen paras maalintekijä Lauri Ala-Myllymäki loukkaantui ottelun 38´ minuutilla. Hänen tilalle vaihdettiin Yusif Daouda Moussa.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Maalipörssin kärkimies Fc Hongan Borjas Martin iski kauden kuudennen osumansa 67´ minuutilla ja rikkoi samalla Ilveksen nollaputken. Fc Hongan Henri Aalto otti kuitenkin pian maalin jälkeen illan toisen keltaisen kortin ja hänet ajettiin ulos kentältä. Tästä alkoi Ilveksen kova takaa-ajo ja se tuotti lopulta tulosta kun 89´ minuutilla Jair Tavares Silva tasoitti ottelun 1-1 tilanteeseen, joka jäi lopputulokseksi.

Ilves siirtyi takaisin sarjakärkeen. Ilveksen kanssa tasapisteissä on SJK ja KuPS, mutta Ilveksellä on parempi maaliero. Ilves on pelannut myös yhden ottelun vähemmäin kun pahimmat haastajansa.

Tammelan avauksessa oli katsojia 3052. Seuraava Ilveksen ottelu on sunnuntaina Rovaniemellä ROPSia vastaan. Seuraava Fun Tampereen selostus ottelu on 14.6 kun Ilves ja HIFK kohtaavat Tammelassa.
 

Iiro Järvisen haastattelu (toim. Jani Saari):