Uutiset

Toiviainen tyytyväinen Pyrinnön runkosarjasijoitukseen

Tampereen Pyrintö varmisti keskiviikon kierroksella Korisliigan runkosarjan kolmostilan. Päävalmentaja Sami Toiviainen vieraili lähetyksessämme summaamassa kautta ja ennakoimassa pudotuspelejä.

Toiviainen tyytyväinen Pyrinnön runkosarjasijoitukseen

Pyrintö varmisti runkosarjan kolmostilan, kun Korihait kaatui eilen Pyynikillä pistein 107 - 72. Pyrinnön parhaana pistemiehenä kunnostautui FUN Tampereen kummipelaaja Osku Heinonen, joka heitti 18 pistettä. Runkosarja päättyy Pyrinnön osalta perjantaina vierasottelussa Kouvolan Kouvoja vastaan.

Pitkänäperjantaina alkavissa puolivälierissä Pyrintö saa vastaansa joko Kouvot tai helsinkiläisen Seagullsin.

Toiviainen kertoi haastattelussa myös joukkueensa terveystilanteesta. Joukkue kärsi kauden aikana useista loukkaantumisista, mutta pudotuspelien lähestyessä tilanne on helpottanut. Eiliseen otteluun Toiviainen sai jo lähes täyden kokoonpanon. Ainoastaan Petri Heinonen on yhä sivussa ja hänen kautensa on ohi loukkaantumisen vuoksi.

Sami Toiviainen aamuvieraana 11.4.