Uutiset

Ilveksen ja Tapparan Raviliiga-hevoset vastakkain Teivossa tiistaina - Eemeli Suomi povaa tiukkaa kisaa

Eemeli Suomi, Tuomas Salmela sekä Rehabin valmentaja Markku Nieminen vastaanottivat hevosen avausstartin palkinnon viime viikolla.

Teivossa 26.2. järjestettävässä Talviriehassa nähdään myös Raviliigan paikallisottelu, kun Ilveksen Rehab ja Tapparan Marschall Match kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Ilveksen ja Tapparan Raviliiga-hevoset vastakkain Teivossa tiistaina - Eemeli Suomi povaa tiukkaa kisaa

Vaikka Liigan runkosarjan viimeinen paikallisottelu pelattiin viime perjantaina, jatkuu taisto jo tiistaina 26.2., kun Ilveksen ja Tapparan Raviliiga-hevoset juoksevat samassa lähdössä ensimmäistä kertaa urallaan.

Ilveksen Rehab ja Tapparan Marschall Match lähtevät koitokseen voittamattomina, sillä kumpikin hevosista voitti uransa avausstartin.

Raviliiga on jääkiekon ja raviurheilun yhteistyöprojekti. Liiga-joukkueet ja raviradat eri puolilta Suomea ostivat syksyllä 2017 hevoshuutokaupasta kimppaomisteisia ravihevosia, joiden osuudet myydään jääkiekko- ja ravifaneille.

Mukana on 12 Liiga-joukkuetta ja 11 ravirataa. HIFK:n hevonen Mascate Match on myyty loppuun. Muista hevosista on toistaiseksi osuuksia jäljellä.

Teivon klo 15 alkavassa Talviriehasssa on luvassa ohjelmaa etenkin perheen pienimmille. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy klo 15-17. 

Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi kertoo raviharrastuksestaan