Uutiset

Tampereen Teatterin syksy tarjoaa uutta ja vanhaa

Pääohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen kertoi Tampereen Teatterin ohjelmistosta

Tampereen Teatteri esitteli tiistaina jo tulevan syyskauden ohjelmistoaan. Isoin ensi-ilta on luvassa, kun Notre Damen kellonsoittaja saapuu suurelle näyttämölle. Luvassa on myös uusia ja vanhoja näytelmiä.

Tampereen Teatterin syksy tarjoaa uutta ja vanhaa

Tampereen Teatterin syysohjelmisto sisältää aiemmin julkistetun Suomen ensi-illan saavan suurmusikaali Notre Damen kellonsoittajan lisäksi kotimaisen kantaesityksen. Leea Klemolan ja Klaus Klemolan arktinen trilogia päättyy neljänteen osaan, Arktisiin leikkeihin. Antti Mikkola tarttuu Stephen Kingin kauhuklassikkoon Piina ja Samuli Reunanen hellyttävään Ellingiin. Monologinäytelmä Riivaajat valmistuu neljän teatterin yhteistuotantona.

Tampereen Teatterin pääohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen haastattelussa.