Mun Manse

Tarinoiden äärellä: Niclas Lucenius

”Minä haluan kertoa sinulle kaksi erilaista tarinaa. Tarinan jääkiekkoilijasta ja tarinan ihmisestä. Sinähän tiedät - kertomuksia on yhtä paljon kuin on oletuksiakin. Ja aina lopulta, jossakin tuolla on tarina, joka on tarpeeksi suuri näyttämään todeksi sen, keitä me oikeasti olemme”

Tarinoiden äärellä: Niclas Lucenius

”Minä haluan kertoa sinulle kaksi erilaista tarinaa. Tarinan jääkiekkoilijasta ja tarinan ihmisestä. Sinähän tiedät - kertomuksia on yhtä paljon kuin on oletuksiakin. Ja aina lopulta, jossakin tuolla on tarina, joka on tarpeeksi suuri näyttämään todeksi sen, keitä me oikeasti olemme”

Tässä jaksossa Linda Huhtinen ja Niclas Lucenius keskustelevat elämästä, maineesta ja siitä, mikä  meidät lopulta määrittää ihmisenä.

Jakson uusinta: sunnuntaina 16.12. klo 11:00.

Kuuntele podcast tästä:

Podcast: