Mun Manse

Rakkaus

Mikä saa ihmisen viettämään koko elämänsä toisen ihmisen kanssa? Tässä jaksossa Linda Huhtinen keskustelee rakkaudesta omien vanhempiensa, sekä alan asiantuntijan kanssa.

Rakkaus

Tässä jaksossa Linda Huhtinen pohtii rakkautta. Hän pohjustaa jaksoa kirjoittaen:

"Vanhempani ovat olleet yhdessä 43 vuotta. Huomenna he viettävät kihlajaispäiväänsä, jo neljännettäkymmenennettä kertaa. Kuvitelkaa - he rakastuivat toisiinsa teini-ikäisinä, eivätkä enää koskaan sen jälkeen lähteneet toistensa viereltä.

Minusta se kaikki tuntuu hyvin kummalliselta. Tuntuu, kuin oma ikäpolveni eläisi aivan toisenlaista murrosvaihetta. Liki 40 % ensimmäisistä avioliitoista päättyy avioeroon ja lasten syntyvyys on alhaisempi kuin koskaan aiemmin Suomen historiassa. Tuntuu, kuin nopea ja kertakäyttöinen kulutushysteria olisi iskostunut myös meidän tapaamme rakastaa ja vaihtaa rakkautemme kohdetta, aina edellisen käydessä tylsäksi.

Tässä jaksossa puhutaan rakkaudesta. Minä ajaudun pöytäni toisella puolen varsin erikoiseen tilanteeseen, sillä vieraakseni saapuvat minun äitini ja isäni, jotka kertovat meille, millaisista asioista rakentuu vuosikymmenten rakkaus. Kuulemme myös asiantuntijan neuvoja onnellisuuteen ja toisen ihmisen huomioimiseen. "

Kuuntele keskustelut tästä:

Podcast: