Uutiset

Työvikseen uusi musikaalikomedia

Riku Suokas esittelee ToiBoysista kertovaa uutta musikaalikomediaa.

Tampereen Työväen Teatteri saa ensi syksynä ohjelmistoonsa uuden musikaalikomedian. Poikabändi -nimisen näytelmän taustalta löytyy meritoituneita teatterin ja musiikintekijöitä.

Työvikseen uusi musikaalikomedia

Tampereen Työväen Teatterin uusi kotimainen musikaalikomedia Poikabändi vie katsojat suoraan 90-luvun musabisneksen keskiöön, tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändin ToiBoysin tarinaan. Kantaesitys on 5.9.2019 Suurella näyttämöllä.

Poikabändin kirjoittavat ja ohjaavat Heikki Syrjä ja Riku Suokas. Musiikin säveltävät tekijät lukuisten hittien takaa Risto Asikainen ja Kristian Maukonen sekä musikaalimaestro Pekka Siistonen. Koreografi on Markku Nenonen.

Näytelmän päärooleissa poikabändi ToiBoysin jäseninä nähdään Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Petra Ahola, Samuli Muje ja Jyrki Mänttäri.

Poikabändin kantaesitys on luvassa 5.9.2019.

Riku Suokas haastattelussa 28.11. (toim. Kaisu Lämsä)