Mun Manse

Juice Leskinen - Toisinajattelija

Taiteilija Juice Leskisen kuolemasta tulee lauantaina kuluneeksi kaksitoista vuotta. Tässä ohjelmassa Linda Huhtinen avaa meille ensimmäistä kertaa tulevan Juice-kirjansa kansia, lukien otteita Leskisen lennokkaista lauseista ja letkautuksist

Juice Leskinen - Toisinajattelija

Taiteilija Juice Leskisen kuolemasta tulee lauantaina kuluneeksi kaksitoista vuotta.

Tässä ohjelmassa Linda Huhtinen avaa meille ensimmäistä kertaa tulevan Juice-kirjansa kansia, lukien otteita Leskisen lennokkaista lauseista ja letkautuksista. Tarinoiden lisäksi lähetyksessä kuullaan tunnin aikana myös hieman toisenlaisia otoksia Leskisen tuotannosta.

Fun Tampereen Juice-show uusitaan lauantaina ja sunnuntaina kello 11:00.

Huom. Tässä podcastissa kuulet lähetyksen puheosuudet, ilman musiikkia. Mikäli haluat kuulla ohjelman musiikkeineen, löydät sen radiot.fi-sovelluksen kautta, Fun Tampereen perjantain 23.11. Funin Iltapäivä-ohjelmasta. 

Kuunnelman puheet: