Uutiset

Tampereen Tarinatehdas avautuu lauantaina

Kirjallisuuden läänintaiteilija Anna Elina Isoaro ja sarjakuvataiteen läänintaiteilija Ville Pirinen kävivät kertomassa Finalysonilla lauantaina avautuvasta pop up -kirjallisuustalosta, Tampereen Tarinatehtaasta.

Tampereen Tarinatehdas avautuu lauantaina

Tampereen Finlaysonin alueelle avataan marraskuussa kuukauden mittainen pop-up-kirjallisuustalo Tampereen Tarinatehdas. Tampereen Tarinatehdas kokoaa yhteen kirjailijoita, sanataiteilijoita, sarjakuvataiteilijoita, alan yhdistyksiä, osuuskuntia ja muita toimijoita.

Pop-up-talo esittelee pirkanmaalaista kirjallisuusalan osaamista yleisölle sekä saattaa yhteen kirjallisuuden tekijöitä ja lukijoita. Pitkän tähtäimen tavoitteena on synnyttää yhteistyön rakenne, joka myöhemmin voisi löytää pysyvän tilan Tampereen seudulta.

Tampereen Tarinatehdas on avoinna 3.11. - 2.12. 

Anna Elina Isoaro ja Ville Pirinen aamuvieraana 31.10.