Futis

Suomi jatkaa puhtaalla pelillä

Suomi kaatoi Kreikan Ratinassa maanantai-iltana maalein 2 - 0 ja jatkaa Kansojen Liigan lohkokärjessä puhtaalla pelillä. Lohkovoittaja etenee pudotuspeleihin, joissa panoksena on paikka EM-lopputurnauksessa.

Suomi jatkaa puhtaalla pelillä

Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa puhtaalla pelillä Kansojen Liigassa. Kreikka kaatui myöhään eilisiltana Ratinassa pelatussa ottelussa maalein 2 – 0. Suomen maaleista vastasivat Pyry Soiri ja Glen Kamara.

Suomi on voittanut kaikki neljä pelaamaansa ottelua, eikä ole päästänyt omaan verkkoon vielä maaliakaan. Vaikka ottelu pelattiin myöhään maanantai-iltana, houkutteli se Ratinan lehtereille yli 10 000 katsojaa.

Ottelut jatkuvat vielä marraskuun puolen välin kieppeillä Kreikassa ja Unkarissa. Suomelle riittää pistekin näistä otteluista lohkovoittoon ja sitä kautta pudotuspeleihin. Neljästä lohkosta koostuvan divisioonan lopullinen voittaja saa paikan EM-lopputurnauksesta.  

Voittomaalin tehnyt Pyry Soiri kertoi tunnelmia ottelun päätyttyä

Päävalmentaja Markku Kanervan mietteet ottelusta ja Suomen voittoputkesta