Uutiset

Taru Heinänen: "Tampereella on kehittämisen ja kehittymisen meininki"

Taru Heinänen on toiminut Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtajana vuoden 2018 tammikuusta asti.

Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtaja Taru Heinänen kävi FUN Tampereen aamuvieraana tiistaina. Puhetta oli kaupunkikeskustan viimeaikaisesta kehityksestä ja paikallisten yritysten vaikutusmahdollisuuksista kehitykseen.

Taru Heinänen: "Tampereella on kehittämisen ja kehittymisen meininki"

Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtaja Taru Heinänen kävi FUN Tampereen aamuvieraana tiistaina. Puhetta oli kaupunkikeskustan viimeaikaisesta kehityksestä ja paikallisten yritysten vaikutusmahdollisuuksista kehitykseen.

Heinäsen oma, vaatealaan keskittyvä Seele-yritys on toiminut vuodesta 2013. Nykyisin yrityksen kivijalkakauppa sijaitsee Aleksis Kiven kadulla. 

Taru Heinänen aamuvieraana 2.10.