Uutiset

Pesiskauden huipennus edessä

Manse PP taistelee tänään paikasta miesten Superpesiskarsintaan. Naisten Superissa välierät alkavat lauantaina. Senni Sallinen ja Timo Torppa kävivät kertomassa joukkueidensa tunnelmista isojen pelien alla.

Pesiskauden huipennus edessä

Miesten Ykköspesiksessä pelataan tänään ratkaiseva viides välierä Manse PP:n ja Puijon Pesiksen välillä. Manse hävisi kaksi ensimmäistä ottelua, mutta on sen jälkeen voittanut kaksi seuraavaa. Tänään pelattavan viidennen välierän voittaja etenee Superpesiskarsintaa, jossa vastaan asettuu Alajärvi. Tämän illan ratkaisuottelu Kaupissa alkaa klo 17.30. 

Naisten Superpesiksen välierät käynnistyvät lauantaina. Hallitseva Suomen mestari Manse PP aloittaa ottelusarjan Pesäkarhuja vastaan Porissa. Kaupissa pelataan ensimmäisen kerran sunnuntaina. Finaaliin pääsee kolmella voitolla.

Senni Sallinen ja Timo Torppa aamuvieraana 23.8.