Futis

Tammelan lämpimässä iltapäivässä Ilves taisteli komean tasapelin

Ilves nousi 1-3 tappioasemasta tasapeliin Fc Honkaa vastaan loistavan toisen puoliajan ansiosta. Ottelun suurin sankari oli kaksi maalia iskenyt Eero Tamminen.

Tammelan lämpimässä iltapäivässä Ilves taisteli komean tasapelin

Tammelassa kauden toiseksi suurimman yleisön edessä nähtiin viihdyttävä ottelu. Kannattajia oli saapunut Tammelaan 4033 ja he saivat mahan täydeltä maaleja. Ottelun alku oli Ilvekselle erittäin hankala. Fc Hongan Macoumba Kandji iski avausosuman jo viiden peliminuutin kohdalla. Lisää kylmää vettä niskaan tuli 24’ peliminuutin kohdalla, kun Jatuli Laevuo lisäsi johdon jo kahden maalin suuruiseksi. Ilves näytti siltä, että illasta tulee pitkä ja musta, mutta toisin kävi. Puolentunnin kohdalla alkoi Ilves näyttämään hampaitaan ja illan suurin tähti Eero Tamminen nousi ensimmäistä kertaa esiin ja kavensi Ilveksen maalin päähän. 

Toinen puoliaika jäi siihen mihin ensimmäinen loppui. Vahvan alkurynnistyksen jälkeen kuitenkin vierasjoukkue Fc Honka kasvatti johtoa kahteen maaliin. Maalista vastasi Martin Gonzales. Ilves oli ottelun lopun selkeästi vahvempi ja sai taisteltua kaksi maalia Fc Hongan verkkoon. Molemmat maaleista oli puskuosumia ja niistä vastasivat ottelun tähti Eero Tamminen ja Diogo Tomas. Näin pisteet jaettiin Tammelassa. 

Ilves on sarjassa seitsemäntenä, mutta toiseen sijaan on matkaa kuitenkin vain kahdeksan pistettä. Ilveksen seuraava peli on 20.8 Seinäjoella SJK:n vieraana. Fun Tampereen seuraava selostusottelu on lauantaina 25.8. 

 

Jani Saaren haastattelussa kahden maalin mies Eero Tamminen