Uutiset

Taksiyrittäjä toivottaa uuden lain tervetulleeksi - vanhan mallin saldona 26 hylkäävää lupapäätöstä

Taksiyrittäjä Mikko Kivelä vieraili FUN Tampereen aamussa torstaina. Yhdeksällä autolla operoivassa Taksipalvelussa ollaan pitkästä aikaa luottavaisia kasvunäkymien suhteen 1.7. voimaan tulleen uuden liikennepalvelulain johdosta.

Taksiyrittäjä toivottaa uuden lain tervetulleeksi - vanhan mallin saldona 26 hylkäävää lupapäätöstä

Yhdeksällä autolla Pirkanmaalla operoivassa Taksipalvelu Mikko Kivelässä ollaan pitkästä aikaa luottavaisia kasvunäkymien suhteen 1.7. voimaan tulleen uuden liikennepalvelulain johdosta.

Torstaina FUN Tampereen aamuvieraana käynyt Kivelä antoi vinkkejä lainmuutoksen hämmentämille taksimatkustajille. Yrittäjältä heltisi myös hauskoja tarinoita uran varrelle osuneista matkustajista.

Kivelä operoi tällä hetkellä yhdeksän auton voimin, ja hänen yrityksensä suunnitelmissa on kasvattaa toimintaa lähiaikoina muutamalla autolla. Aiemman lain aikaan Kivelä kertoo saaneensa yhteensä 26 hylkäävää päätöstä taksilupahakemuksiinsa.

Myöhemmin tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan yrittäjänä viettävä Kivelä antaa tunnustusta taksilupa-asiat ELY-keskuksilta kuun vaihteessa hoitaakseen ottaneelle Trafille sen tähänastisesta toiminnasta taksiasioissa.
 

Mikko Kivelä aamuvieraana 19.7.: