Mun Manse

Tarinoiden äärellä - Ari Hjelm

Kuuluuko politiikka jalkapalloon? Onko huippu-urheilija itsekäs? Millainen oli St.Paulin miljoonapäinen faniryhmä ja pelottiko sen eteen nouseminen?

Tarinoiden äärellä - Ari Hjelm

Kuuluuko politiikka jalkapalloon? Onko huippu-urheilija itsekäs? Millainen oli St.Paulin miljoonapäinen faniryhmä ja pelottiko sen eteen nouseminen? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia, kun Linda Huhtisen vieraaksi saapuu jalkapallosankari Ari "Zico" Hjelm.

Mikäli haluat kuulla haastattelun musiikkien kanssa, lataa puhelimeesi radiot.fi-aplikaatio, jossa pääset kuulemaan Radio Funin iltapäivän takautuvasti, valitsemalla päivämääräksi 29.6. Mun Manse löytyy kelaamalla iltapäivän alkupäästä.

Jakso uusitaan kanavallamme sunnuntaina klo 11.

Kuuntele Mun Mansen edellinen jakso tästä.  

Osa 1

Osa 2