Futis

Ilves ja HJK pelasi maalittoman tasapelin Tammelassa

Kova kamppailupeli mistä ei tunnetta puuttunut oli maaliton, mutta kortteja nähtiin. Mika Hilander pelasi kauden kuudennen nollapelinsä ja pimensi HJK:n huippuvireisen hyökkääjä Klauss:n, joka on iskenyt jo 12 maalia veikkausliigassa tällä kaudella.

Ilves ja HJK pelasi maalittoman tasapelin Tammelassa

Ilves on ollut kestomenestyjä HJK:lle paha vastus Tammelassa. Ilveksen nykyisen Veikkausliiga aikakauden aikana voitot ovat menneet tasan 2-2. Tasapisteisiin on päädytty nyt kolme kertaa. Ottelu tänään oli myös erittäin tasainen ja kovaotteinen. Ilves sai kaksi keltaista korttia ja HJK neljä keltaista. Kahdesta keltaisesta kaksi otti HJK:n Anthony Annan, joka sai siitä hyvästä punaisen kortin ottelun viimeisellä kympillä.  

Ilves oli ottelussa hieman niskan päällä ja siksi ottelun jälkeen Lauri Ala-Myllymäki totesi haastattelussa, että vaikka piste sarjakärjestä on hyvä tulos, niin enempäänkin olisi ollut mahdollisuuksia. Ilvekseltä puuttui ottelusta pelikieltojen vuoksi Diogo Tomas ja Alim Moundi, jotka ottivat tiistaina Kuopiossa punaiset kortit.

Ilveksen ottelut jatkuvat jo ensi viikon keskiviikkona kun vastaan astelee Fc Lahti. Fun Tampereen seuraava selostus on 22.7 sunnuntaina, kun vastaan tulee Ps Kemi.

 

Lauri Ala-Myllymäki kävi Jani Saaren haastattelussa ottelun jälkeen