Mun Manse

Sanojen äärellä: Mikko Alatalo

Kirjoittaja Linda Huhtinen etsii vastausta kysymykseen, joka on askarruttanut hänen mieltänsä jo vuosien ajan. Kuka oikeasti on se surullinen suomalainen reissupoika, jonka kivulias tarina tuntuu edelleen luissa ja ytimissä asti.

Sanojen äärellä: Mikko Alatalo

Kirjoittaja Linda Huhtinen etsii vastausta kysymykseen, joka on askarruttanut hänen mieltänsä jo vuosien ajan. Kuka oikeasti on se surullinen suomalainen reissupoika, jonka kivulias tarina tuntuu edelleen luissa ja ytimissä asti? Eihän se voi olla Alatalo itse?

Lindan vieraana manserock-legenda  Mikko Alatalo, joka kertoo tarinoita laulujen takaa. Luvassa on jännittäviä kertomuksia, sekä  hieman kyyneleitäkin.

Kuuntele haastattelu tästä!

Mun Manse perjantaisin klo 14:00.  Tämä lähetys uusitaan sunnuntaina klo 11:00.

Mikäli  haluat kuulla haastattelun musiikkien kanssa, lataa puhelimeesi radiot.fi-aplikaatio, jossa pääset kuulemaan Radio Funin iltapäivän takautuvasti, valitsemalla päivämääräksi 11.5. Mun Manse löytyy kelaamalla iltapäivän alkupäästä.


 

 

Mikko Alatalo osa 1

Mikko Alatalo, osa 2