Uutiset

Pakkahuoneella uusi kulttuuritapahtuma: O2O tarjoaa olutta, musiikkia ja elokuvia

Cyde Hyttinen kävi Hoivassillan ja Kujansuun vieraana Mansen Parhaassa Perjantaissa.

Pakkahuoneella viikonloppuna järjestettävän O2O-tapahtuman vastaava tuottaja Cyde Hyttinen kävi kertomassa uudesta pirkanmaalaista elokuva-, musiikki-, olut- ja pelikulttuuria tarjoavasta tapahtumasta.

Pakkahuoneella uusi kulttuuritapahtuma: O2O tarjoaa olutta, musiikkia ja elokuvia

Tampereen Pakkahuoneella 11.-12.5. järjestettävän O2O-tapahtuman vastaava tuottaja Cyde Hyttinen kävi kertomassa uudesta pirkanmaalaista elokuva-, musiikki-, olut- ja pelikulttuuria tarjoavasta tapahtumasta.

Tapahtumassa esiintyy Bad Ass Brass Bandin tahdissa Pakkahuoneen lavalla Pauli Hanhiniemi, Mara (Mara Balls), Marjo Leinonen ja ASA. Tapahtumaan osallistuvat panimot ovat Pyynikin Käsityöläispanimo, Kaleva Brewing, Company, Nordic Brewery, Soundville Brewing, Plevna/Koskipanimo ja Hopping Brewsters.

Ruokatoimijoina paikan päällä ovat Vegem ja Katukeittiö Leidi. 

Cyde Hyttinen vieraana 11.5.