Uutiset

KOOVEE valmiina Mestikseen

Kooveen päävalmentajana aloittava Juha Pajuoja odottaa mielenkiinnolla Jääkiekkoliiton päätöstä ensi kauden Mestis-joukkueista. Pajuojan mukaan seura on matkalla sarjatasoa ylemmäs, joko jo nyt liiton päätöksellä, tai myöhemmin pelaamalla.

KOOVEE valmiina Mestikseen

Pitkän linjan kiekkomies Juha Pajuoja vieraili FUN Tampereen aamulähetyksessä torstaina. Pari vuotta päivittäisestä kiekkotyöstä sivussa ollut Pajuoja on toiminut viime ajat kiinteistönvälittäjänä, mutta uuden valmennuspestin ohella myös työrintamalla puhaltaa pian uudet tuulet. Pajuoja ryhtyy yrittäjäksi ja jatkaa pian pitkän linjan nokialaisen kodinkonemyymälän toimintaa.

Aikanaan Ilveksen päävalmentajana ja urheilujohtajana toiminut ex-hyökkääjä aloittaa nyt myös Kooveen päävalmentajana. Seurassa on aloitettu valmistautuminen kohti Mestis-nousua. Keväällä joukkue eteni Suomi-sarjan pudotuspeleistä karsintaan saakka, mutta Kokkolan Hermes oli vielä vahvempi. 

Espoo Unitedin konkurssin myötä Mestis on kuitenkin tällä hetkellä yhden joukkueen verran vajaa, ja tätä paikkaa Koovee havittelee. Runkosarjassa tamperelaisten edelle sijoittunut Kalajoki ei tällä tietoa sarjapaikkaa ota vastaan, joten Koovee olisi seuraava seura, jolle paikkaa tarjotaan. Vielä päätöstä Mestiksen täydentämisestä ei kuitenkaan ole tullut.

Pajuojan mukaan organisaatiossa tehdään kuitenkin töitä sen eteen, että seura on valmis Mestikseen. Tulee paikka sitten kabinettipäätöksellä jo nyt, tai lähivuosien aikana pelaamalla. 

Juha Pajuoja aamuvieraana 3.5. osa 1

Juha Pajuoja aamuvieraana 3.5. osa 2