Uutiset

Tampereella keilataan Suomen mestaruuksista

Suomen keilailuliiton puheenjohtaja Perttu Jussila kävi kertomassa tulevana viikonloppuna Tampereella pelattavista keilailun SM-liigan finaaleista. Kaupissa keilataan keväällä myös Suomen mestaruuksista.

Tampereella keilataan Suomen mestaruuksista

Keilailun SM-liigaa vuosikaudet hallinnut Tampereen Keilakerho sijoittui liigan runkosarjassa tänä vuonna kolmanneksi. Lauantaina Kaupissa keilattava finaali alkaa sijoille kaksi ja kolme sijoittuneiden lahtelaisen Bayn  ja TKK:n välierällä. Ottelun voittaja saa vastaansa runkosarjan voittaneen Varkauden Mainarit.

Kaupissa pelataan kevään aikana myös SM-kisat, joihin on jo ilmoittautunut yli 1100 pelaajaa. Miesten ja naisten henkilökohtaiset mestaruudet ratkaistaan 26. ja 27.5. Karsinta loppukilpailuun käynnistyy tämän viikon perjantaina.

Perttu Jussila aamuvieraana 23.4.