Uutiset

Classic suosikkina pudotuspeleihin

Eemeli Salin ja Krister Savonen tavoittelevat jälleen Suomen mestaruutta.

Salibandyliigan runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Classic valitsi puolivälierävastustajakseen kahdeksanneksi sijoittuneen Esport Oilersin. Kooveen kausi jatkuu vielä liigakarsinnassa.

Classic suosikkina pudotuspeleihin

Viikonloppuna päättynyt Salibandyliigan runkosarja päättyi Tampereen Classicin voittoon. Classic kärsi kauden aikana ainoastaan yhden tappion, kun heti alkukaudesta Oilers otti jatkoaikavoiton tamperelaisista. Sen jälkeen Classic marssi voitosta voittoon ja päätyi 26 ottelun jälkeen 51 pisteeseeen.

Maanantaina järjestettiin valintatilaisuus, jossa sijoille 1 - 4 päätyneet joukkueet valitsivat paremmuusjärjestyksessä itselleen vastustajat sijoilta 5 - 8. Valintatilaisuus ei tarjonnut yllätyksiä, vaan joukkueet ottivat vuoroillaan aina heikoimmin sijoittuneen vastustajan. Puolivälierät pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä, samoin välierät. Mestaruus ratkaistaan superfinaalissa, joka pelataan Helsingissä 21. huhtikuuta.

Toinen tamperelaisseura KOOVEE jäi sijalle 13 ja joutuu vielä jännittämään ensi kauden liigapaikkansa puolesta. Ensimmäisessä vaiheessa KOOVEE kohtaa Steelersin paras viidestä -menetelmällä, eli kolmella voitolla säilyy liigassa. Otteluparin häviäjä pelaa samanlaisen ottelusarjan Divarissa kakkoseksi sijoittuvan joukkueen kanssa.

Salibandyliigan puolivälieräparit:

Classic - Oilers

Nokian KrP - SPV

EräViikingit - Indians

Happee - TPS

 

Krister Savonen ja Eemeli Salin haastattelussa.