Uutiset

Pipolätkällä ilmastonmuutosta vastaan

Koulukadulla pidetään lauantaina Save Pond Hockey -tapahtuma, jossa kiinnitetään huomiota ilmastonmuutokseen. Järjestäjiin kuuluva Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio kävi kertomassa tapahtumasta.

Pipolätkällä ilmastonmuutosta vastaan

Toista kertaa Tampereella järjestettävä Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus ilmastonmuutosta vastaan pelataan Koulukadun kentällä lauantaina 3.3.2018. Mukana on yli 100 pelaajaa ja 12 joukkuetta.

Huoli ilmastonmuutoksesta kiirii kiekkopiireissä yhä laajemmalle. Tänä vuonna turnauksia järjestetään Tampereen lisäksi myös Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa. Tapahtumien tarkoituksena on lisätä huomiota ilmastonmuutoksen ja jääkiekon välisestä kohtalon yhteydestä. Järjestäjien toiveena on saada ilmastonmuutoksen vastainen kamppailu koko kiekkoilevan maailman agendalle. 

Jaakko Mustakallio aamuvieraana 27.2.