Uutiset

Juicen letkautuksista kirja

Linda Huhtinen kokoaa tarinoita Juicesta.

Linda Huhtinen kokoaa Juice Leskisen letkautuksia ja tarinoita Juicesta kirjaksi. Leskisen syntymästä tulee tänään kuluneeksi 68 vuotta.

Juicen letkautuksista kirja

Manserokin suurnimiin lukeutuvan Juice Leskisen syntymästä tulee tänään kuluneeksi 68 vuotta. Syntymäpäivää juhlistetaan Juicen kirjastossa pidettävällä kaikille avoimella tapahtumalla, jonka ohjelmassa on mm. musiikkia ja runoja. Syntymäpäiväjuhlat alkavat Tampellassa sijaitsevassa Juicen kirjastossa klo 18. 

Tilaisuudessa aloitetaan myös uusi kirjaprojekti, kun taitavana sanankäyttäjänä tunnetun Juicen letkautukset kootaan kansien väliin. Projektista vastaa kirjailija Linda Huhtinen, jonka mukaan Juicen kirjastolla on tullut selväksi, että monilla Juicen aikalaisilla on muistissaan mestarin käyttämiä letkautuksia ja tarinoita. 

Juice Leskinen kuoli 56-vuotiaana, vuonna 2006. 

Linda Huhtinen kertoo Juicen synttäreistä