Uutiset

Tamperelainen jenkkifutis nosteessa

Amerikkalaisen jalkapallon suosio Tampereella on kasvussa, kertoivat Tampere Saintsin päävalmentaja Teemu Majander ja joukkueenjohtaja Marcus Lönnqvist vieraillessaan aamulähetyksessämme.

Tamperelainen jenkkifutis nosteessa

Tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävän Tampere Saintsin päävalmentaja Teemu Majander ja joukkueenjohtaja Marcus Lönnqvist kävivät FUN Tampereen aamuvieraana ennakoimassa sunnuntaina pelattavaa Supe Bowlia.

Lajin harrastajamäärä on kasvussa myös Tampereella, sillä Vaahteraliigajoukkueen lisäksi seuralla on tulevana kesänä myös kolmosdivarissa joukkue, jolla myös kunnioitetaan lajin historiaa Tampereella. Takavuosina pääsarjassa pelasi Pyynikki Patriots ja tulevana kesänä Patriots-nimi otetaan jälleen käyttöön, kun Saintsin kehitysjoukkue pelaa nimellä Pirkanmaa Patriots.

Amerikkalaisen jalkapallon saloihin voi tutustua sunnuntaina Ideaparkissa, missä Saints esittelee toimintaansa. Helmikuun lopulla järjestetään lisäksi kaikille avoimia tilaisuuksia, missä pääsee kokeilemaan lajia.

Marcus Lönnqvist ja Teemu Majander aamuvieraana 2.2.