Uutiset

Tampere Tunnetuksi -passilla ilmaisia bussimatkoja

Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Riikka Töytäri kävi kertomassa yhdistyksen kuulumisia. Töytäri kertoi mm. että nykyisellä Tampere Tunnetuksi -passilla pääsee bussien kyytiin joulun välipäivinä.

Tampere Tunnetuksi -passilla ilmaisia bussimatkoja

Tampereen kaupunki tarjoaa tästä päivästä alkaen edullista pysäköintiä Tampereen keskustassa. Kaikkiaan kymmenessä pysäköintihallissa voi pysäköidä tästä päivästä loppiaiseen saakka ensimmäisen tunnin ilmaiseksi arkisin klo 15 – 22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9 – 22.

Tampereen kaupunki haluaa kampanjalla edistää ja helpottaa vuoden vaihteen asiointia ja ostosten tekemistä keskustassa. Kampanjan rahoittavat Tampereen kaupungin Viiden tähden keskustan kehittämisohjelma ja Raitiotien kehitysohjelma.

Myös Tampere tunnetuksi ry on mukana kampanjassa.

Riikka Töytäri haastattelussa 18.12.