Kiekko

Rakkaudesta urheiluun - naisjääkiekkoilijat ei tee Suomessa rahaa, mutta eipä juuri muuallakaan

Mari Saarinen toimii Ilveksen naisten Liigajoukkueen päävalmentajana.

Ilveksen naisten Liigajoukkueen päävalmentaja Mari Saarisen mukaan naisjääkiekkossa ei tehdä Suomessa rahaa. Saarisen mukaan vain Kanadassa naisjääkiekolla tuohta kääritään jossain määrin. Ilveksen naisten Liigajoukkueen tilannetta Saarinen myös päivitteli ja sillä suunnalla kaikki näyttää hyvältä: Ilves porskuttaa sarjassa ykkösenä.

Rakkaudesta urheiluun - naisjääkiekkoilijat ei tee Suomessa rahaa, mutta eipä juuri muuallakaan

Ilveksen naisten Liigajoukkueen päävalmentaja Mari Saarisen mukaan naisjääkiekkossa ei tehdä Suomessa rahaa. Saarisen mukaan vain Kanadassa naisjääkiekolla tuohta kääritään jossain määrin. Ilveksen naisten Liigajoukkueen tilannetta Saarinen myös päivitteli ja sillä suunnalla kaikki näyttää hyvältä: Ilves porskuttaa sarjassa ykkösenä.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Mari Saarinen haastattelussa. (Toim. Valtteri Kujansuu).