Kiekko

"Kosahti vähän ennen loppua" - Karri Kiven mukaan TPS:n kokeneet konnat liikaa Ilvekselle ottelun lopussa

Karri Kiven mukaan Ilveksen peli ei riittänyt tällä kertaa TPS:n huippupelaajia vastaan ottelun loppuhetkillä.

Ilveksen päävalmentaja Karri Kiven mukaan ottelu turkulaisia vastaan oli huippupeli, vaikka TPS voitti jatkoajalla. Lopun "kosahdus" maksoi voiton, kun TPS:n kokeneet pelurit näyttivät, miten otteluita ratkaistaan. Myös maalin tehneen Teemu Rautiaisen mielestä TPS osasi hyödyntää Ilveksen pienet virheet.

"Kosahti vähän ennen loppua" - Karri Kiven mukaan TPS:n kokeneet konnat liikaa Ilvekselle ottelun lopussa

Ilveksen päävalmentaja Karri Kiven mukaan ottelu turkulaisia vastaan oli huippupeli, vaikka TPS voitti jatkoajalla. Lopun "kosahdus" maksoi voiton, kun TPS:n kokeneet pelurit näyttivät, miten otteluita ratkaistaan. Myös maalin tehneen Teemu Rautiaisen mielestä TPS osasi hyödyntää Ilveksen pienet virheet.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Karri Kiven haastattelu (toim. Valtteri Kujansuu):

Teemu Rautiainen haastattelussa: